Coffeeshop

Jouw coffeeshop

coffeeshop

Het is fijn om te kunnen genieten van een coffeeshop waar je op kunt rekenen. Niet om koffie te drinken natuurlijk, maar een coffeeshop waar je hasj en weed kunt kopen. En niet zomaar een coffeeshop! Een coffeeshop waar kwaliteit een begrip is. Waar je terecht kunt voor je kwalitatief superieure wekelijkse portie Amnesia Haze of White Widow. Maar ook een shop waar het nog ouderwets gezellig is. Eentje met een tafelvoetbal tafel, een televisie, een Photoplay machine en een flipperkast. Ontmoet je vrienden en speel stoned een potje Rummikub. Lach je haar in de krul en voel je welkom. Alcohol, harddrugs en iedere vorm van handel is strikt verboden, want daar draait het niet om in een goede coffeeshop. Waar het wel om draait? Kwaliteit, vriendelijke service en gezelligheid.

Het groene goud

Om de kwaliteit hoog te houden en de gezelligheid voort te zetten zijn er natuurlijk regels. Dat zijn geen gekke regels, want het zijn min of meer dezelfde regels die in alle coffeeshops gelden. Regels die zijn gemaakt om jou en alle andere bezoekers van de shop te beschermen. Juist door die regels is je favoriete shop zo geweldig. Geen louche figuren, geen toegang onder de 18 jaar en een zero tolerance beleid wanneer het aankomt op agressie en intimidatie. Je gaat namelijk niet naar jouw coffeeshop om te knokken of problemen te zoeken. De shop is een plek waar gelijkgezinden elkaar kunnen ontmoeten en samen genieten van een joint of een bong met het groene goud.

Professioneel plezier

In jouw coffeeshop is altijd iemand aanwezig die de verantwoordelijkheid draagt. Nuchter, ervaren en wijs genoeg om nieuwsgierige ‘first-timers’ te begeleiden en informeren. Maar ook iemand die precies weet welke wiet je moet hebben voor een goede lachkick. Welke wiet je moet kiezen wanneer je je nachtrust wilt verbeteren en ook welke wiet je kunt gebruiken voor een creatieve boost. Cannabis maakt je vrolijk en ontspannen en in de beste coffeeshop van Arnhem ben je meer dan welkom om je vrolijk te komen ontspannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *